Kalas!

Igår var det dags för mattes systers 50-års kalas! Vi packade in alla hundarna och åkte dit redan i fredags för att hjälpa till. Fanny var tack och lov, bra i magen igen! Hela fredagen ägnades åt matfix och kalaspyssel och på kvällen blev det champagne och hamburgare!


Husse och Lena fixar med bord


Matte och syster i köket. Freja tar som vanligt på sig den viktiga uppgiften att övervaka matlagningen!


En liten smakbit ramlade ner!

Fanny fick tyvärr tillbringa större delen av tiden i sin bur. Hon var naturligtvis på sitt allra värsta och bråkiga humör. Dessutom överhungrig eftersom hon bara fick äta dietmat dvs en liten klutt ris och torsk varannan timme. Festen tillbringade hon tjutande och skällande i buren tills hon slocknade och när vi skulle åka hem så fick vi knappt liv i henne.


Äntligen matdags! Fanny fick äta sin "klutt" inomhus så att hon slapp se de andra hundarna glufsa i sig


Fanny busar med Kompis

Kalaset då? Jo efter lite stress och stök så blev det jättelyckat! Syster hade önskat att alla som kunde skulle ha folkdräkt och det var många som hade fina dräkter på sig. Matte fick dåligt samvete som har hållit på med sin dräkt i typ ett kvarts sekel och inte fått den färdig ännu. Hade varit kul att ha den på festen...


Syster fin i dräkt


Mamma fin i dräkt


Freja har intagit sin "om det ramlar ner något är jag först på plats"-position


Men det tyckte inte matte och husse var någon bra idé så Freja fick sitta vid sidan av dock fortfarande med fokus på matbordet!


Fanny fick också betrakta festen på håll. Matte ville inte se några leriga tassavtryck på alla fina dräkter!


Lite sång och dans. Freja tittar på och undrar varför folk inte äter istället!

Kommentarer
Postat av: Mona med Frodo

Men å, vad fin er mamma var i sin folkdräkt! Bitte, jag hoppas du bytte om från gympabrallorna när din syster och mor var så finklädda!? :-P



Stackars lilla Fanny som skulle behöva leva på kokt torsk när det verkar ha funnits obegränsade mängder av kallskuret som kunde "råka" ramla ner i gräset...

2011-05-29 @ 15:28:42
Postat av: Ingela

Men varför hade inte Freja och Fanny rosetter dagen till ära??? Till nästa stora födelsedagsfest har säkerligen även Matte sin fina dräkt, tror jag. Trots att inte Matte var folkdräktsklädd denna gång, var de andra jättefina och det ser mycket trevligt ut och jag är övertygad om att det "råkade" trilla några godbitar till så fina vovvar!

2011-05-30 @ 11:37:19
Postat av: Eva

Champange och hamburgare??? Det var en ny kombination:) Ni var alla jätte fina i folkdräkterna! Bitte skynda på att sy nu!!

2011-05-30 @ 16:37:08
URL: http://www.beauceroner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0