En spännande dag

Dagen började med att vi skjutsade Freja till dagis och Fanny var med och hälsade på. Vi har valt att ha Freja på dagis under valptiden så att hon kan få vara lite som vanligt och för att Fanny ska kunna uppfostras och tränas utan så mycket störning. Fanny ÄLSKAR Freja och när Freja är hemma är det bara hon som gäller! I augusti ska Fanny också börja på dagis och "fröknarna" verkar se fram emot det, de är väldigt förtjusta i henne!


Favoritleken dragkamp. Fanny drar Freja över golvet - stark tjej!

Sen bar det av till veterinären för Fannys första rabiesspruta. Lite dåligt samvete för att vi inte gjort det ännu men bättre sent än aldrig. Hon var jätteduktig, bara ett litet pip! Sen for vi till Vällingby Centrum och promenerade lite där (spännande!) innan det var dags för husse att ta över. Nu på kvällen har vi kört lite inomhussök, jag blir lika imponerad varje gång, hon är helt otroligt duktig! Freja är ute med husse och husses kompis Jörgen på joggingrunda.


Konstig min men söt ändå!
















Kommentarer
Postat av: Lill + Fayanne + Edit

Det är även Fayannes favvo sport.... att dra Edit över köksgolvet, men helst drar hon i Edits svans... Edit är alldeles för snäll för sitt eget bästa.

Bus hälsningar från syrran!

2011-05-04 @ 13:59:03
Postat av: Bitte

Ha ha vad roligt! Fanny har i och för sig ingen som helst respekt för Freja, men att dra henne i svansen skulle hon aldrig våga!!!

2011-05-04 @ 14:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0