Semestertraditioner

Regnet öser ner precis som traditionen bjuder när vi börjar vår semester!

Vi var på brukshundklubben i förmiddgas och tränade i ösregnet. Fanny fick träna på att inte dra i koppel enligt kennelmattes instruktioner. Sakta men säkert går det framåt! Gäller bara att ha tålamod och försöka vara konsekvent. Det här tränar vi ju naturligtvis mycket på vid promenaderna men vid klubben är det en extra utmaning! Fanny tror nämligen att brorsan Frodo alltid finns där och blir helt galen och vill ner till klubbhuset fort, fort!

Husse tränade "snygginkallning" med Freja (Freja kommer in på vänster sida och sitter fot) medans matte kampade med Fanny. Sen fick de springa av sig lite också och leka med bollen! Det kändes ganska lyxigt att ha klubben helt för oss själva.


En dyblöt Freja efter långpromenad med husse i eftermiddagsregnet

Snart är det dags för ännu en tradition - grillkorv, jordgubbar och champagne! Alltid på söndagen när första semesterperioden börjar!


Kommentarer
Postat av: Lill + Fayanne + Edit

Sitter på jobbet för att kunna ta semester utan dåligt samvete!

Tror jag ska följa er tradition, det lät gott!

Ha en riktigt bra semester!

Ps. Fayanne hälsar att hon också tycker det är hemskt roligt att dra i koppel, bita och hoppa, men hon har inte lyckats bita ngn polis ännu! Kram

2011-06-19 @ 17:17:06
Postat av: Bitte och Jari

Visst är det härligt att man får "jobba in" semestern innan! Här har det blivit många sena kvällar... Du får också ha en härlig semester! Champagne passar till allt!!!

2011-06-19 @ 18:06:20
Postat av: Cizzi Essi o Imsa

Ha en riktigt go semester! Själv blir det mycket HUND på min semester, som vanligt! Kanske ses vi på vallägret?!

2011-06-19 @ 19:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0