Framsteg

Igår var det dags för lydnadskurs igen. Tyvärr missade vi ju förra gången när Fanny var magsjuk men Anna (kursledaren) visade vad de hade gjort och Frodos matte hade ju skrivit så utförligt på sin blogg, så det gick bra ändå. Den här gången var Fanny lite lugnare och det kändes riktigt riktigt bra! Tröga matte och husse begrep också ett och annat! Några moment hade vi helt missuppfattat! Fanny hoppade hinder riktigt duktigt och apportbocken tog hon direkt i munnen! Ligg är hon faktiskt ganska bra på - hon lägger sig snabbt och så där snyggt med bakbenen på var sin sida om kroppen. Freja har aldrig begripit det där - hon både ligger och sitter med  bakbenen åt sidan!


Perfekt utfört "sitt" enligt Freja...


Fanny kastar sig ner mitt i steget - vad gör man inte för en bit köttbulle?


Kommentarer
Postat av: Mona med Frodo

Ja, Fanny var VERKLIGEN duktig på att ligga snyggt som en sfinx! Frodo begriper vanligen "ligg" riktigt bra men han ligger aldrig så där rakt och fint utan slänger sig gärna på sidan och jäser sådär som proppmätt romare som mumsar vindruvor på en divan.



Fanny var också bra på att sitta fot, tycker jag, och hon tog ju apportbocken fint (när hon hade lust!) vilket är mer än vad man kan säga om de andra på kursen. Hon tuggade ju inte ett dugg på den - jätteduktig! Det märktes inte alls att ni hade missat förra träningen.



Frejas stil är ju lite mer avslappnad, om man säger så... Hon kanske värdesätter bekvämlighet framför stil?

2011-06-01 @ 13:43:50
Postat av: Ingela

Freja kanske tycker det är lite väl barnsligt, eftersom hon kunnat det i flera år, men håller god min inför Fanny.

2011-06-01 @ 14:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0