Hemma igen

De senaste dagarna har inte direkt inbjudit till blogginlägg om härliga semesterdagar efter händelserna i Oslo och Utøya. Här kommer ändå lite bilder från vår Dalaresa.

Vi har haft en underbar vecka i Tällberg! Vi var lite oroliga för hur Fanny skulle klara en hotellvistelse och särskilt när hon nu inte fick röra på sig som vanligt, utan skulle hålla sig i stillhet. Men det har gått riktigt bra! Det har varit lugnt och tyst när vi lämnat hundarna på rummet för frukost och middag (förutom sista kvällen när Fanny skällde som en tok och sista morgonen när hon gjorde konfetti av en tidning...)


Freja på promenad i Tällberg (Obs! Vägen är nästan inte alls trafikerad,
därför kan hon sitta ensam vid vägkanten)



Freja fick ta några dopp i Siljan


Matte och Fanny tittar ut från hotellrummet


Tjejerna får smaka lite av frukosten; macka, bacon och prinskorv!


Fanny har roligt på rummet!


Här är vi uppe på Björkberget i Siljansnäs, tyvärr ger inte bilden alls rättvisa åt den fantastiska utsikten. Vi gjorde en hel del bilutflykter och njöt av den underbara naturen.


Till skillnad mot Fanny så fick Freja hyfsad motion då hon fick hänga på Husse och husses kompis Jörgen på morgonrundorna. Här är de i Rättvik och har sprungit först ut på långbryggan (i bakgrunden) och sen upp till toppen av slalombacken (Lerdalshöjen). Ingen större match för Freja som mest strosade upp för backarna, värre för de andra... 


Freja nosar runt i buskagen

Nu är vi hemma igen och har inte planerat något särskilt för de resterande två veckorna. Vi tar dagen lite som den kommer och bara kopplar av! Vi kör hårt med Fannys hjärngympa. Hon har lärt sig "tummetott"-ramsan och är på god väg med några av de andra "cirkus-konsterna".


Kommentarer
Postat av: Lill+Fayanne+Edit

Jättefina bilder!

Jag hade aldrig vågat lämna Fayanne i ett hotellrum.... jag hade varit utfattig efter det ;)

Edit klarar det galant, för hon ligger stilla innanför dörren och väntar på matte. Fayanne hade gjort allt hon inte får......

Njut av de två sista veckorna!

Kram

2011-07-26 @ 10:41:38
Postat av: Mona med Frodo

Håller med dig om bloggandet - jag har inte heller känt för att skriva, men gjorde nyss ett inlägg. Vilket sött kort på matte med Fanny i fönstret! Ni verkar ha haft en härlig resa i vackra omgivningar. Men att ni kunde lämna hundarna på rummet?! Jag vågar inte tänka på vad Frodo skulle gjort om vi hade lämnat honom ensam... (fast vad vet jag - han kanske bara skulle sovit?)

Vad duktiga ni är med träningen! Det är INTE vi. Kram till er alla fyra.

2011-07-26 @ 22:09:03
Postat av: Ingela

Åh, så härligt det er ut - Ja se Dalarna! Och så bra att Fanny repat sig och klrar sig tillsammans med storasyster på rummet

2011-07-27 @ 15:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0