Jobbvardag

Den här veckan har vi börjat jobba igen, fast det är bara i två veckor, sen har vi semester igen i hela tre veckor. Tjejerna har det ändå kanonbra, de är ute på landet hela dagarna. Husse kör ut till Norrtälje på morgonen med avgång kl 06.00 och matte hämtar på kvällen ca 19.00.


Tjejerna i morse - redo för avfärd!

Så dagarna tillbringas ute i det fria och att husses pappa tränar stenhårt med Fanny att gå fint på promenaderna! Husses mamma går med Freja som är något mer "lätthanterad". Mycket mer träning än så blir det inte just nu (vi försöker hinna med några enkla övningar för Fanny hemma på kvällen) men promenadträningen är viktig och bra. Fanny har lite svårt att acceptera att gå efter Freja, hon vill alltid gå först! På kvällarna ligger de i carporten och spanar på grannskapet och allt som rör sig därute. Bra att ha koll på grannarna... ;)

Appropå en del inlägg och kommentarer på de andra F-kullsbloggarna om hundar som norpar åt sig mat snabbare än blixten, så tänkte matte ta några fina bilder när tjejerna fick smaka varsin sushibit av husse. Här är de bedrövliga resultaten;


Freja slukar sin bit men kameran hänger inte med


och Fanny var ju såklart ännu snabbare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fanny hur är det med dina ben jag är orolig att dom aldrig skall sluta växa VOV Kompis

2011-07-08 @ 23:59:57
Postat av: Mona med Frodo

Haha :-D Underbart Bitte!

2011-07-09 @ 09:37:45
Postat av: Bitte

Kompis - flickor ska väl ha långa slanka ben?

2011-07-09 @ 17:59:36
URL: http://harjuhundarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0