En olycka händer så lätt...

Igår kväll skulle husse springa upp på övervåningen och hämta något. Fanny, som låg och sov, for upp och kastade sig efter honom upp i trappan. Därefter hördes ett stort brak, matte trodde först att det var husse som ramlade, men det var såklart Fanny. Hon ville inte resa sig upp utan husse fick lyfta ner henne på golvet. Då såg vi att hon hade jätteont och hon ville inte stödja på vänster bakben. Vi klämde lite på hennes ben och insåg att det var i tassen det gjorde ont. Vi bestämde oss för att avvakta lite och se om det var bättre på morgonen. Det var det inte så vi åkte till veterinären och röntgade henne (som tur är så är veterinärmottagningen i Väsby öppen på helger!) Det visade sig att hon har fått en fraktur på en tå!!! Sprickan syntes tydligt på röntgenbilderna. Nu får hon smärtstillande och vi hoppas att det inte ska behövas någon operation. Vi får besked om det imorgon. Dessvärre är det 5-6 veckor med korta promenader och ett stillsamt leverne som gäller nu - hur nu det ska gå med det här lilla yrvädret?


Den brutna tån (till vänster)


Fanny fick ett grisöra att trösta sig med!

Kommentarer
Postat av: Lill + Fayanne + Edit

Fayanne lider med syrran! Det är inte roligt och lätt att hålla sig i stillhet när benen (och hjärnan) är fulla av spring!

Tröstkramar och klappar från oss och hoppas att ni slipper operationen.

2011-07-11 @ 07:17:14
Postat av: Mona med Frodo

Nej men?! Jag trodde inte de kunde bryta benen så lätt - med tanke på hur ofta de snubblar, springer in i saker, voltar osv. De verkar så väldigt tåliga.

Stackars Fanny! Det var ju inte alls kul att behöva gå stillsamma kortpromenader nu när det är sommar... Frodo och Ekelöfs skickar sympatikramar.

2011-07-11 @ 08:03:12
Postat av: Cizzi Essi o Imsa

Som det kan bli.....stackars lilla gumman!

2011-07-11 @ 16:30:41
Postat av: Eva

Klart att hon ska ha ett grisöra!! Skönt att det gick fint idag!! Massor av pussar till fina Fanny!!

2011-07-11 @ 19:44:26
URL: http://www.beauceroner.se
Postat av: Heidi

Stakkars liten! Uflaks! Håper det går bra med henne.Felix og jeg ønsker lille Fanny god bedring. Klemmer fra oss begge.

2011-07-14 @ 21:54:18
URL: http://felixogheidi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0