När livet hänger på en väldigt skör tråd...

Matte satt i köket och kände plötsligt en svag doft av fuktig jord. Tittade ut genom fönstret och såg den här fantastiska synen!


Vi har för länge sedan tagit bort alla valphinder från rabatten eftersom Fanny är stor nu och inte springer omkring där längre...

Till råga på allt elände kommer samtidigt glassbilen och parkerar precis utanför. Med den kommer naturligtvis områdets alla barn med vidhängande föräldrar som såklart genast beundrar eländet!

Nu får Fanny sitta i buren och begrunda sina synder.


Det var ju inte meningen matte, förlåt!!!

P.S. Det blev ännu värre efter att jag publicerat inlägget. Jag satt och samlade krafter att ta rätt på eländet. Då kommer grannarna mitt emot hem och har gäster från Pakistan med sig. En liten flicka kommer fram till Freja och hennes mamma filmar det hela med den gigantiska jordhögen i bakgrunden!!! Undrar vad de säger om oss svenskar hemma i Pakistan när hon visar filmen...

P.P.S. Husse kommer hem från golfen, noterar en stor jordhög i carporten, rycker på axlarna, plockar fram spade, sopborste, vattenslang och städar upp. Sen släpper han ut Fanny ur fångenskapen. Allt medan matte sitter och bloggar...

Kommentarer
Postat av: Eva

Hehe, så där ser det ut här oxå ibland!!

2011-08-01 @ 20:14:32
URL: http://www.beauceroner.se
Postat av: Lill + Fayanne + Edit

Sådana petitesser som jord på fel ställen är inget som vi lantisar bryr oss om skratt Här finns det jord- och sandhögar lite överallt och dessutom en stor gödselstack. Fanny är välkommen hit och gräva när hon vill :)

Men Fanny ser faktiskt ut som om hon skäms efter sitt tilltag.

Kram

2011-08-02 @ 09:15:35
Postat av: Zigzag

Ska jag komma och rädda Dig från den hemska buren! Du som bara ville hjälpa Matte!!! Jag tycker gropen i rabatten är jättefin!

2011-08-02 @ 10:51:29
Postat av: Mona med Frodo

Igår fick vi ett nummer av den där tämligen träliga tidningen från brukshundsklubben (?) där det fanns en rubrik om hur man får grävande hundar att börja gräva "till nytta". Orkade inte läsa den men ni kan ju titta själva. Kanske något att omvandla, så att Fanny blir grävproffs på RÄTT ställe.

2011-08-02 @ 11:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0