Fredag!

Då har vi klarat av första arbetsveckan efter semestern, tänk vad fort man kommer in i vardagen igen! Fannys liv har däremot vänts upp och ned i och med hennes dagisdebut! Allt har funkat otroligt bra - över förväntan (fast våra förväntningar var ju väldigt låga)! De första två dagarna var hon lite osäker när hon kom till dagis men tredje dagen fanns det ingen hejd på glädjen över att komma dit! Hon delar rum med fem andra hundar (egentligen är alla hundar i samma rum, men rummet är avdelat i flera små rum med halvväggar så att dagisfröknarna har full koll på vad som händer). Fanny har varit jättetrött på kvällarna men det är inget mot idag när hon var där i hela sex timmar. Det var knappt hon orkade lyfta huvudet när matte kom hem...

Idag har husse varit med Fanny hos veterinären och röntgat tån, det hade läkt bra och hon får börja röra på sig igen!!! Kanske inte galet tokbus med andra hundar på en gång, vi får öka på belastningen lite succesivt - men ändå! Underbart!!!


Fanny i väntrummet hos veterinären


Fanny kollar runt i undersökningsrummet

Imorgon åker vi ut till landet och hämtar Freja! Då ska nog Fanny få ta sig ett dopp också!


Efterlängtad vovve!

Kommentarer
Postat av: Eva

Härligt med Fanny's tå:) Och att det går bra på dagis och att Freja kommer hem!! Bra vecka med andra ord!!

2011-08-13 @ 15:58:40
URL: http://www.beauceroner.se.se
Postat av: Cizzi Essi o Imsa

Åååh...vad skönt för både er o Fanny att hon får SPRINGA igen!! Det behöver en "båssevalp" ;))

2011-08-13 @ 20:01:45
Postat av: Lill + Fayanne + Edit

Bra att livet blir som vanligt igen! Väntar på rapporter från Fannys första "lössläppning" och hon längtar säkert efter storasyster Freja.

kram

2011-08-15 @ 09:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0