Date med Frodo!

Idag åkte vi till brukshundklubben med tjejerna och träffade Frodo med matte och husse! Som vanligt var syskonen helt tokiga när de fick träffas och busa av sig. Det blev till och med fart på Freja som var med och busade ett par gånger! Tyvärr gick kameran sönder så här kommer det magra resultatet.


Frodo och Fanny


Frodo brottar med lätthet ner Fanny - han är enorm i jämförelse!


Frodo får nästan in Fannys huvud i munnen!!!


Här busar alla tre!

Vi hann även med lite utställningsträning - gå fint i skosnöre och titta på tänder. Fanny travade runt hyfsat fint trots att både Frodo och Freja satt bredvid och tittade på! Frodo var hur duktig som helst i skosnöret och sprang utan att hoppa (lite tjuvträning kanske!?). Dessutom lät han sig undersökas i munnen och klämmas på både här och där utan att protestera det minsta!

Det är så roligt att träffa Mona och Janne, att få utbyta lite erfarenheter, med- och motgångar. Vi tampas väl med ungefär samma saker med våra vilda unghundar! 

Här kommer en bild från igår också;


Coolaste tjejen som SOMNAR på kantarellkursen!

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad härligt för unghundarna:) haha Freja är ju för härlig!!

2011-08-28 @ 20:46:36
URL: http://www.beauceroner.se.se
Postat av: Mona med Frodo

Tack Bitte och Jari, det var som vanligt JÄTTEKUL att träffa er och vi känner oss alltid lika glada efteråt - för det är precis som du säger väldigt skönt att ha några att prata med om gemensamma bryderier och glädjeämnen.



Frodo är så löjligt lycklig över att få leka med Fanny också. Det är verkligen underbart att se hur förtjusta de där två är i varann!

2011-08-28 @ 21:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0