Dagispremiär!

Idag har alltså Fanny börjat inskolning på dagis. Husse lämnade henne 12.30 och hämtade 15.00. Då hann Fanny också följa med på eftermiddagspromenaden.


På väg till dagis!


Var ute i god tid så att Fanny fick nosa lite utanför, MÅNGA spännande hunddofter!

Det har gått bra, åtminstonde första inskolningsdagen! Fanny fick först bekanta sig med dagisfröknarna innan det var dags för husse att gå och lämna Fanny. Många funderingar hann det bli under tiden om hur det skulle gå. Husse fick lugnande besked direkt när han kom och skulle hämta, "det har gått bra". Fanny hade varit lite avvaktande mot de andra hundarna och skällde i början men det hade gått över ganska snabbt.  Promenaden hade också gått väldigt bra och hon hade varit ute med fyra andra hundar och ungefär halvvägs gick hon med inne i "flocken". Hon till och med sov en stund efter promenaden på "sin" biabädd! När husse kom och hämtade så blev Fanny jätteglad! (Så här är det med Freja också - när hon kommer till dagis är hon jätteglad och när hon hämtas är hon också jätteglad!) Matte och husse är mycket nöjda, det här ska nog gå bra!


Slut för idag! Man är lite trött...

En annan rolig sak som hände idag - när matte kom hem så blev Fanny jätteglad och hon LOG! Alltså drog upp överläppen och visade framtänderna, så himla sött!!! Har hört att en del beauceroner ler men har aldrig sett Fanny göra det förut.

Kommentarer
Postat av: Heidi

Så herligt at det gikk så bra! Flinke Fanny! :-)Og så deilig å kunne hente hjem en fornøyd og litt sliten hund.

2011-08-09 @ 21:07:26
URL: http://felixogheidi.blogspot.com/
Postat av: Eva

Såklart det gick bra:) Haha Axi "ler" ofta när hon blir glad och Fanny's morfar Silo gjorde det oxå:) Det kan ju se lite otäckt ut men jag tycker de bara är söta! man måste se hela hundens kroppsspråk för att förstå

Duktiga Fanny!!

2011-08-09 @ 21:37:21
URL: http://www.beauceroner.se.se
Postat av: Lill + Fayanne + Edit

Det var väl klart att Fanny skulle sköta sig och göra ett gott intryck på dagis.

Inskolningen kommer att gå som en dans!

2011-08-10 @ 08:39:34
Postat av: Marie

Vad roligt att du hade en bra första dag på dagis Fanny!

2011-08-10 @ 08:59:33
Postat av: Zigzag

Heja Fanny, va' duktig Du är! Du kommer också tycka det är roligt med dagis och alla kompisar där. Efter dagis är det underbart att bli hämtad av Husse eller Matte och få gå ifrån! Ända till nästa dag!

2011-08-10 @ 11:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0