Freja på rehab

Idag var det dags för veckans rehabsim.  
Freja opererades för ostekondros 2006 men blev aldrig riktigt bra. Hon var stel och haltade när hon lekt för mycket och fick bara gå koppelpromenader på dagis. Trist tyckte hon som älskar att leka med hundar. Vi gjorde en ny undersökning, den här gången på Strömsholm. De ville inte operera henne utan tyckte att vi skulle pröva rehabträning istället. Först körde vi threadmill på Strömsholm och sen blev det simning i bässäng på Arninge Djurklinik. Efter några månader så kunde Freja leka och röra sig som vilken annan hund som helst! Freja simmar varje vecka och både hon och vi tycker att det är jättekul! Hon har även varit med på en massa uppvisningar när djurkliniken behöver "snyggsimmare" som de kallar det! Det tycker Freja är jätteroligt - hon älskar att stå i centrum för uppmärksamheten!

Esther Williams

Kommentarer
Postat av: Mona med Frodo

Å, vad roligt! Visste hon DIREKT hur man simmar eller blev hon rädd första gångerna? Jag hoppas verkligen att Frodo kan (lära sig) simma, för vi tillbringar så mycket tid vid vatten.

2011-04-06 @ 21:46:11
Postat av: Bitte

Att få Freja att simma och bada har aldrig varit några problem, hon älskar vatten! Jag tror inte att det kommer att bli några problem med Fanny heller, eftersom Freja är hennes stora idol och allt Freja gör är jättespännande!

2011-04-07 @ 10:05:29
Postat av: Anonym

Berätta också att Freja såg under hela simturen på Fanny då Fanny var med första gången.

2011-04-13 @ 13:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0